followers

Telekung D'Fleur Series

Solat berpeluh-peluh dan tidak selesa? Telekung bau masam asyik nak kena basuh? TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE D,FLEUR SERIES adalah solusinya..Lembut, sejuk dan tidak merawang..

Ciri2 D'FLEUR SERIES:
--100% Premium Quality Rayon
--Material sangat lembut, sejuk dan sangat selesa
--Telekung tidak melekap pada badan
--Material 'jatuh' terletak dan tidak menerawang
--FREE SIZE until XXL, Max 170cm
--Dilengkapi beg travel
--Sesuai dijadikan hantaran perkahwinan dan hadiah untuk orang tersayang..

Price = RM120.. Now Promotion!! RM90.00 + RM5 (postage)
LIMITED EDITION!!!
Cepat sebelum habis 








TESTIMONI DARI PELANGGAN :-

“ Assalamualaikum sis, alhamdulillah saya dah received parcel. Kain super comfy selesa sangat!” Cik Ismayanti, Ipoh, Perak.

“Parcel dah sampai, Mak yang nak, dia cakap cantic sangat! Tq sgt2.” Cik Izzati, Bukit Baru, Melaka.

“Tengok Telekung kawan order, memang selesa, telekung saya dah sampai, cantik sangat!” Cikgu Baizura, Sitiawan, Perak.

“ Assalamualaikum sis, telekung dah sampai. Alhamdulillah. Lawa sangat2 & kain memang best pakai” Cik Fazeeda, Kajang, Selangor.

“Order untuk satu Class! Dah dapat parcel. Suka Sangat. Dorang pun Suke, siap nak order lagi!” Wani, Master Student, Terengganu.

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete