followers

Telekung D'Fleur Series

Solat berpeluh-peluh dan tidak selesa? Telekung bau masam asyik nak kena basuh? TELEKUNG COTTON EXCLUSIVE D,FLEUR SERIES adalah solusinya..Lembut, sejuk dan tidak merawang..

Ciri2 D'FLEUR SERIES:
--100% Premium Quality Rayon
--Material sangat lembut, sejuk dan sangat selesa
--Telekung tidak melekap pada badan
--Material 'jatuh' terletak dan tidak menerawang
--FREE SIZE until XXL, Max 170cm
--Dilengkapi beg travel
--Sesuai dijadikan hantaran perkahwinan dan hadiah untuk orang tersayang..

Price = RM120.. Now Promotion!! RM90.00 + RM5 (postage)
LIMITED EDITION!!!
Cepat sebelum habis 








TESTIMONI DARI PELANGGAN :-

“ Assalamualaikum sis, alhamdulillah saya dah received parcel. Kain super comfy selesa sangat!” Cik Ismayanti, Ipoh, Perak.

“Parcel dah sampai, Mak yang nak, dia cakap cantic sangat! Tq sgt2.” Cik Izzati, Bukit Baru, Melaka.

“Tengok Telekung kawan order, memang selesa, telekung saya dah sampai, cantik sangat!” Cikgu Baizura, Sitiawan, Perak.

“ Assalamualaikum sis, telekung dah sampai. Alhamdulillah. Lawa sangat2 & kain memang best pakai” Cik Fazeeda, Kajang, Selangor.

“Order untuk satu Class! Dah dapat parcel. Suka Sangat. Dorang pun Suke, siap nak order lagi!” Wani, Master Student, Terengganu.